Er op uit in het landschap

banner er op uit in het landschap

Wandelen, fietsen, varen, en vele andere activiteiten dichtbij huis zijn te vinden op de vernieuwde website: www.inhetlandschap.nl. Deze website is in een nieuw jasje gestoken, waardoor het nog makkelijker is geworden om de leukste buitenuitjes snel te kunnen vinden. De activiteitenkalender geeft direct een actueel overzicht van meer dan 300 buitenuitjes per maand door heel Nederland. Ook voor de wandelaar zijn speciale wandelroutes gemaakt: Klompenpaden, Ommetjes, Foodwalks en prachtige wandelroutes door natuurgebieden van de provinciale Landschappen.

Beleef de lente ook eens in een unieke vakantiewoning midden in een natuurgebied. Ook voor een weekendje weg biedt de website mogelijkheden in de vorm van prachtige vakantiewoningen. Daarnaast zijn er unieke locaties te huur voor bijvoorbeeld trouw- en feestpartijen. De molens, kastelen, landhuizen en boswachterswoningen zijn van alle gemakken voorzien en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Nieuwgierig geworden? Bekijk de locaties op de website.
Ontspanning in de vorm van vrijwilligerswerk in de natuur is ook mogelijk. De website heeft een speciale pagina voor vrijwilligerswerk in de natuur. Naast recreatie in de natuur is het ook mogelijk om de handen uit de mouwen te steken. Als vrijwilliger draag je bij aan het behoud en onderhoud van het landschap en de natuur dichtbij huis. In elke provincie is passend vrijwilligerswerk te vinden. De FB-InHetLandschap-LenteHazen752x387Landschapsbeheerorganisaties zijn de vrijwilligersorganisaties voor vrijwilligerswerk in de natuur.
Elke provincie heeft een provinciaal Landschap en een Landschapsbeheerorganisatie die naast het behoud en onderhoud van natuur, landschap en erfgoed ook veel leuke buitenactiviteiten organiseren en vrijwilligerswerk faciliteren. Ontdek op www.inhetlandschap.nl alle buitenactiviteiten en meer!