Webinar sinusbeheer Hierden op 1 juli 2021

Wilde bijen, vlinders en andere dieren hebben het moeilijk en kunnen wel wat hulp van bewoners gebruiken. Hoe kunt u deze dieren op uw terrein helpen? Wat zijn bijvriendelijke bloemen? Om bewoners op weg te helpen start Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) in opdracht van de gemeente Harderwijk het project Bloeiend Bijenlandschap Hierden.

Een van de onderdelen is een webinar Sinusbeheer op donderdag 1 juli van 19.30 tot 20.30 uur. Deelname aan deze webinar is verplicht voor deelnemers aan de workshop sinusbeheer op 3 juli.
Sinusbeheer is een specifieke invulling van ecologisch beheer, speciaal gericht op een geschikte leefomgeving van bestuivers zoals wilde bijen en vlinders.

Meld u aan met het aanmeldformulier.

Aanmeldingsformulier Webinar Sinusbeheer Hierden donderdag 1 juli 2021

Met dit formulier meldt u zich aan voor de Webinar Sinusbeheer Hierden op donderdag 1 juli 2021. De velden met * zijn verplicht.
    Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. U kunt zich op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk ook eens op: