Sponsor een bankje op één van de Klompenpaden!

Klompenpadenfans opgelet! U kunt nu meedoen om een bankje op één van de Klompenpaden in Gelderland te realiseren. Met uw bijdrage kunnen de vrijwilligers een bankje plaatsen. Een plek om rustig te zitten, iets te eten of lekker te mijmeren. In het fraaie landschap van de Klompenpaden komen vanzelf de mooiste gedachten boven. Dus sponsor een bankje op één van de Gelderse Klompenpaden!

De Klompenpaden worden erg gewaardeerd door de wandelaars. Dat blijkt wel uit de reacties op de website, de teksten die in boekjes langs de route worden achtergelaten en op Facebook/ Klompenpaden. Op sommige Klompenpaden is er nog behoefte aan een bankje. Het bankje wordt gemaakt van inheems hout en komt te staan op een plek langs het Klompenpad die de vrijwilligers speciaal hebben uitgezocht. Daarom nodigen we u van harte uit om een bijdrage te doen aan één van de volgende Klompenpaden: Batouwepad,  Engelroderpad, KopermolenpadKuilenburgerpad, Leestensche Broekpad, Marspad, Niebroekerpad,  Tremelepad en Rijnweidepad.

Wij hebben een ANBI status. Uw gift is aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting.  Wij zijn een door CBF erkende goededoelenorganisatie.
Foto: Paul de Jongh

Deze actie is gesloten, bedankt voor uw donaties!

Ook interessant

Wandelen Klompenpad

Klompenpad Reckense Markepad is open

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Aalst

Wandelaars ontdekken de Klompenpaden

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Velddriel

Bewoners Est en Neerijnen aan de slag met Klompenpaden

Bomen en struiken thuisbezorgd voor een mooier buitengebied van Angerlo en Babberich

Levende bodem, 20e Natuurwerkdag en webinars over biodiversiteit in herfstnummer Landschapsnieuws

Succesvolle webinars over biodiversiteit