Praktijknetwerk Biodiversiteit van Bewoners in het Buitengebied

Het Praktijknetwerk Biodiversiteit is een initiatief van Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Het praktijknetwerk wil een aansprekend platform bieden om biodiversiteit op particuliere grond in het landelijk gebied te herstellen en versterken. Bent u particuliere grondeigenaar in de provincie Gelderland met minstens 1250 m2 eigen grond? Wilt u bijdragen aan behoud en herstel van de soortenrijkdom in het landelijk gebied? En wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen binnen het praktijknetwerk? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

Het Praktijknetwerk Biodiversiteit is op dit moment in voorbereiding. U kunt vanaf september 2020 meer informatie verwachten.

Aanmeldformulier Praktijknetwerk Biodiversiteit

Ik heb belangstelling voor het Praktijknetwerk Biodiversiteit van Bewoners in het Buitengebied. De velden met een * zijn verplicht.
  • Meerdere gemeenten mogelijk
  • Aantal m2
  • Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. U kunt zich op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk ook eens op: