Plaggenstekerspad in Hoenderloo

Vereniging Hoenderloo’s Belang was de initiatiefnemer van dit Klompenpad in Hoenderloo. Paul de Jongh van Vereniging Hoenderloo’s Belang: “Wij zijn er trots op om de prachtige ligging van Hoenderloo in het natuurgebied de Veluwe via het Plaggenstekerspad voor zowel onze inwoners als onze gasten nog toegankelijker te maken”. Het nieuwe Klompenpad is van begin af aan enthousiast ontvangen door inwoners en horeca- en recreatieondernemers in Hoenderloo. De inwoners hielpen bij het bedenken van de route, schrijven van teksten, het uitzetten van de route en het slaan van de bewegwijzeringspalen. In het dorp hangen zelfs speciale klompenpadenvlaggen.

Rianne Schuijl en Maurice van Wijk zijn eigenaren van Restaurant de Krim in Hoenderloo: “Bij Activiteiten Restaurant de Krim in Hoenderloo is het 99ste Klompenpad, het Plaggenstekerspad, geopend. Nog voor de officiële opening hadden een flink aantal mensen het pad al gelopen. Wij van Activiteiten Restaurant de Krim zijn het start- en finishpunt en gaan om 10 uur open. De parkeerplaats staat op mooie dagen al vanaf 7 uur goed gevuld met mensen die dit prachtige pad willen lopen. Na afloop komen mensen bij ons genieten van een heerlijke lunch en/of spelen nog één van de activiteiten op ons terrein. Kortom, het Plaggenstekerspad is een groot succes.”

Doet u  mee?

Kijk hier voor onze lopende projecten rondom Klompenpaden! 

Wilt u in uw omgeving ook een Klompenpad ontwikkelen of onderhouden, bekijk dan de speciale brochure Klompenpaden of neem contact met ons op.

Kijk ook eens op: