Vacatures

Stichting Landschapsbeheer Gelderland is per direct op zoek naar:

Projectleider / senior adviseur (0,8 fte m/v) met focus op Achterhoek en Liemers

kijk hier voor de volledige vacatureomschrijving

Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) zet zich al sinds 1986 in voor de zorg voor een karakteristiek en hoogwaardig cultuurlandschap in de provincie Gelderland. Een betekenisvol landschap met heggen, houtwallen, knotwilgen, boomgaarden, poelen en Klompenpaden, waarbij cultuurhistorie en ecologie hand in hand gaan. Wij hebben geen eigen terreinen en werken nauw samen met anderen, zoals de provincie, gemeenten en waterschappen, maar ook boeren, burgers en buitenlui. Kortom, met een ieder die een bijdrage wil leveren aan het streekeigen landschap. In het bijzonder zien we een taak voor onszelf om jaarlijks honderden bewoners en duizenden vrijwilligers te ondersteunen met kennis, kunde en gereedschap.

SLG werkt met een team van ongeveer 30 professionals en 5 vrijwilligers vanuit een kantoor op het prachtige landgoed Rosendael in Rozendaal. We werken nu nog zoveel mogelijk thuis en zullen in de toekomst deels thuis blijven werken. Word jij onze nieuwe collega? Reageren uiterlijk 22 april 2021.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage of traineeship

Suggesties voor afstuderen (HBO of WO), traineeships en/of stages zijn welkom. U kunt een e-mail sturen naar directeur-bestuurder Arjan Vriend.

Volg ons op Twitter of Facebook of Linkedin voor de aankondiging van nieuwe vacatures.

Kijk ook eens op: