Oeken-Voorstonden-Broek in het Groen

Doe mee met het beplantingsproject ‘Oeken-Voorstonden-Broek in het Groen’. Samen met de wijkraad Oeken-Voorstonden-Broek en de gemeente Brummen willen we boeren, burgers en buitenlui enthousiasmeren om (meer) inheemse bomen en struiken aan te planten op hun erf. Ook buiten het erf kunnen landschapselementen als singels, houtwallen en poelen worden aangelegd. Dit draagt niet alleen bij aan het versterken van het streekeigen landschap rondom Oeken-Voorstonden-Broek, maar ook flora en fauna profiteren hiervan volop.

Werkwijze
Inwoners van het buitengebied kunnen met subsidie inheemse bomen en struiken aanplanten op eigen terrein. Op dinsdag 21 juni organiseren we een informatieavond over het beplantingsproject ‘Oeken-Voorstonden-Broek in het Groen’ in “De Opkamer” aan de Voorsterweg 125 in Oeken. De avond start om 20.00 uur, inloop is mogelijk vanaf 19.45 uur.

Indien u belangstelling heeft in het project ‘Oeken-Voorstonden-Broek in het Groen’, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.
Aanmelden kan ook via Renée Voskamp, contactpersoon van de werkgroep OVB in het Groen of via tel. 0575-564635.

Uiteindelijk maken we met elkaar het buitengebied van Oeken-Voorstonden-Broek nog fraaier!

Benodigdheden
Voor het vervolg dit voorjaar kunt u ook de speciale documenten gebruiken die zijn ontwikkeld voor het project Oeken-Voorstonden-Broek in het Groen. Bekijk de Handreiking_Oeken_Voorstonden_Broek in het Groen waarmee u zelf aan de slag kunt en uw wensen voor uw erf op papier kunt zetten. Gebruik hierbij het speciale schetspapier Oeken-Voorstonden-Broek en de Fruitlijst_Oeken_Voorstonden_Broek.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.