Nieuwe gereedschapskisten en gezond & veilig werken in Nieuwsmail voor vrijwilligers

De winter is in het gereedschapsdepot normaal gesproken de drukste tijd van het jaar. Een komen en gaan van enthousiaste vrijwilligers, in de hand een kop koffie, vol met verhalen over de avonturen en ervaringen die zij tijdens het werk hebben opgedaan. Helaas is door de coronacrisis de werkelijkheid nu anders. Het geeft ons de gelegenheid om alles op orde te maken voor het moment dat er wel weer gewerkt kan worden. We vullen voorraden aan, timmeren nieuwe gereedschapskisten, houden de uitleenovereenkomst nog eens tegen het licht en de laatste ladders worden gekeurd.

Vrijwilligers hebben bijen- en patrijzenhagen aangeplant en we presenteren jullie het vernieuwde onderdeel Gezond & Veilig werken op onze website. Hoe zorg je er met elkaar voor dat je veilig aan het werk bent? Wat zijn de wettelijke verplichtingen? Ook lichten we alvast een tipje van de sluier over het uitgebreide cursusprogramma van 2021. Het programma dit jaar uit een combinatie van online én fysieke cursussen.

Nieuwsmails winter 2021:

Voor elk type vrijwilligerswerk maken wij een nieuwsmail op maat. Meerdere malen per jaar informeren wij vrijwilligers in het landschap.

Ook interessant

Landschapsknokker 2021 naar Albert Smit

Opening 100ste Gelderse Klompenpad in Alphen aan de Maas

Klompenpad

Eerste Klompenpad in gemeente Montferland is open vanaf 2 juli

Zoemende boomgaarden en 100ste Gelderse Klompenpad in Landschapsnieuws

Locaties gezocht voor vijf bijenoases in Wageningen

foto: Henk van den Burg

Vrijwilligers gezocht voor onderzoek naar graasdruk op de Veluwe

Webinar over biodiversiteit in Nijkerk

Weidevogelvrijwilliger Wiebe Hoekstra telt grutto’s in het Ommerense veld