Doe mee met Nunspeet in het Groen!

Wilt u als inwoner van het agrarisch buitengebied van Nunspeet graag een hoogstamboomgaard of een mooi vogelbosje in de hoek van uw erf? Of wilt u een fraaie struweelhaag of singel met streekeigen bomen of struiken? Meldt u dan aan voor het beplantingsproject ‘Nunspeet in het Groen’.

Met het project ‘Nunspeet in het Groen’ wordt u, als inwoner van het agrarisch buitengebied van Nunspeet, op een eenvoudige manier de mogelijkheid aangeboden om met subsidiemogelijkheden zowel grote als kleine landschappelijke groenelementen te realiseren op uw erf, perceel of daarbuiten. Bewoners en eigenaren uit het agrarische buitengebied van Nunspeet (grofweg ten noorden van de Rijksweg A28) komen in aanmerking voor dit beplantingsproject. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van de gemeente Nunspeet en de provincie Gelderland.

Deelname

Deelname aan dit project houdt in dat u een bezoek krijgt van een adviseur van Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Die vertelt wat er mogelijk is om de natuur en het landschap op uw terrein te versterken. In overleg met u wordt een beplantingsplan opgesteld dat past binnen het landschapstype waarin u woont. Uw terrein kunt u via deze eenmalige actie verfraaien met streekeigen beplanting, zoals een solitaire boom, hagen, vogelbosje, knotbomen, hoogstamfruit-boomgaard of combinatie van mogelijkheden. Op deze manier sluit uw terrein aan bij het omliggende landschap. Wanneer u het opgestelde beplantingsplan daadwerkelijk gaat uitvoeren krijgt u 50% van de plankosten t.w.v. 150 euro vergoed. Bovendien kunt u gebruik maken van gunstige subsidiemogelijkheden waardoor u het plantsoen tegen een sterk gereduceerde prijs kunt bestellen. SLG zal bij voldoende deelnemers het plantsoen bestellen en op een feestelijke uitdeeldag in het najaar uitreiken aan de deelnemers.

Aanmelden

Aanmelden kan met onderstaand aanmeldformulier.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.