Werkgroep Boswachterij Hoog Soeren

Het organiseren van het onderhoud van particuliere landgoederen is een grote uitdaging. Via de oprichting van Landgoed- en Buitenplaatswerkgroepen hopen we een duurzame manier van instandhouding van het karakteristieke landschap op landgoederen te ontwikkelen. Samen met landgoedeigenaren zetten we werkgroepen op waarvan de vrijwilligers het landschapsonderhoud aanpakken.

Werkgroep Boswachterij Hoog Soeren is werkzaam op Kroondomein Het Loo. Wilt u meer informatie over Werkgroep Boswachterij Hoog Soeren en deelnemen aan hun activiteiten, dan kunt u per email contact opnemen met de coördinator:

Meer informatie

E-mail: Dhr. C. Kok

De groep is werkzaam in gemeente Apeldoorn in houtvesterij Hoog Soeren, Kroondomein Het Loo.

De werkgroep komt iedere 1e en 3e vrijdagochtend van de maand bijeen. Buiten de 1e en de 3e vrijdagochtend kan men ook op de andere vrijdagochtenden werkzaamheden verrichten  met de beheerder. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opschonen van dennen- en berkenopslag op de vele heidegebieden  binnen de houtvesterij. De beheerder geeft voortdurend voorlichting over het gebied en vergroot hiermee de kennis van de werkgroepleden aangaande flora&fauna.

De werkgroep bestaat momenteel uit een gemêleerd gezelschap van 14 enthousiasten leden.