Hoogstambrigade Oost Veluwezoom

De leden van een hoogstambrigade hebben vaak zelf een hoogstamboomgaard in eigendom. Na een opleiding bij ons gaat een brigade zelfstandig aan de slag. De leden snoeien gezamenlijk elkaars bomen of hoogstambomen die aan hun lot zijn overgelaten. Ook gemeenten en boomgaard-eigenaren die het onderhoud zelf niet meer kunnen verzorgen, doen steeds vaker een beroep op de brigade. De brigades lenen bij ons een speciale gereedschapskar met geselecteerd gereedschap.
De hoogstambrigades krijgen nascholing en komen op ons initiatief samen voor uitwisseling en inspiratie. De werkdagen zijn voornamelijk in de winter en op zaterdag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Hoogstambrigade Oost Veluwezoom en deelnemen aan hun activiteiten, dan kunt u per email contact opnemen met de coördinator:

Email: Mw. Aske van den Berg

De groep is werkzaam in gemeente Rheden en omstreken. Wij beheren op verzoek hoogstamfruit boomgaarden. Wij komen graag bij u  langs om u advies te geven en eventuele mogelijkheden te bespreken. Om de onkosten van de brigade  te dekken vragen wij een kleine vergoeding voor het snoeiwerk.

Ben je geïnteresseerd en wil je een dagje met ons meelopen dan ben je van harte welkom. Graag aanmelden via de mail.