Grutto’s spotten en gereedschapsonderhoud in de Nieuwsmails voor vrijwilligers

Wat een animo was er de afgelopen tijd voor de verschillende webinars van onze experts. Zo waren er wel bijna 300 aanmeldingen voor onze ‘Duik in het landschap van de regio’ reeks. Ook de webinars over biodiversiteit en wielen en kolken werden goed bekeken. Wat is het heerlijk om zulk enthousiasme te zien! Mocht je de webinars graag terug willen kijken dan kun je vanaf nu op onze beeldbank terecht. Onze beeldbank zal regelmatig aangevuld worden met video’s en instructies en is een goede bron van informatie voor (nieuwe) vrijwilligers.

Ook zijn we druk bezig geweest met het maken van onderhoudskoffers waar vrijwilligersgroepen hun gereedschap zelf mee kunnen onderhouden en zo ook langer gereedschap kunnen lenen. Meer informatie over de onderhoudskoffers vind je hier.

In onze nieuwsmails lees je ook meer over het grutto-telseizoen, aankomende natuurwerkdag en het ‘Samen voor Biodiversiteit’ innovatiefonds. Lees snel verder…

Nieuwsmails voorjaar 2021:

Voor elk type vrijwilligerswerk maken wij een nieuwsmail op maat. Meerdere malen per jaar informeren wij vrijwilligers in het landschap.