Gelderse Werkdag 2017, dé vrijwilligersdag in het landschap

Op zaterdag 4 maart nodigen Stichting Landschapselementen Elburg en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG)  je uit voor de Gelderse Werkdag 2017! Eén keer in het jaar verzamelen Gelderse vrijwilligers zich om met elkaar kennis te maken en mee te werken in het landschap. Samen met andere bij SLG aangesloten groepen een dag werken op een andere locatie en inspiratie opdoen tijdens een boeiende excursie: dát is de Gelderse Werkdag!

De startlocatie is M.F.C. Aperloo, Stadsweg 27, 8084 PH ‘T Harde. Vanaf 8.45 uur ben je welkom voor koffie en iets lekkers. Bekijk hier de uitnodiging met het dagprogramma van de Gelderse Werkdag 2017.

Aanmelden voor de Gelderse Werkdag is niet meer mogelijk.

Werklocaties en excursies

De lokale landschapsbeheergroep heeft een afwisselend programma samengesteld, met activiteiten die een afspiegeling vormen van hun werkzaamheden. Zo kun je bijvoorbeeld een oeverzwaluwwand opknappen, hoogstamfruit snoeien, heide of een houtwal opschonen. De excursies variëren van een bezoek aan de visafslag tot aan een fietstocht in het buitengebied of naar één van de prachtige landgoederen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de uitgebreide omschrijving van de werklocaties en excursies. Op de dag zelf maak je een keuze waar je aan de slag gaat.

Kijk hier voor de kaart met alle werklocaties en excursie.

Landschapsknokker 2017

Tijdens de Gelderse Werkdag kiezen we de Landschapsknokker van 2017! De Landschapsknokker is een vrijwilliger die opvalt door bijzondere inzet voor het landschap, een diersoort of binnen de eigen vrijwilligersgroep. Ook de Aanmoedigingsprijs wordt weer uitgereikt aan een veelbelovende vrijwilliger in het landschap. In 2016 werd Eddy Otten van Stichting Landschapselementen Elburg  uitgeroepen tot Landschapsknokker 2016. Acht Syrische en Eritrese vrijwilligers bij Knotgroep Heteren-Randwijk ontvingen de Aanmoedigingsprijs voor hun inzet voor het landschap in de Betuwe. Ook benieuwd wie dit jaar de prijs wint?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.