Geef een donatie voor goed gereedschap

Het aantal vrijwilligers is in 2014 weer gegroeid tot 7.500. Zij zetten zich onvermoeibaar in voor het landschap. Goed en veilig gereedschap is hierbij onmisbaar.

Vaak komen er vrijwilligers bij ons in Rozendaal op2009-11-14 kamp IJsselhegvlecht 29 bezoek om gereedschap te lenen. Is het hun eerste keer, dan gaan de ogen spontaan glunderen zo gauw de deuren van het gereedschapsdepot open gaan. In het depot hangt en staat inmiddels een keur aan zagen, scharen, beschermende kleding, ladders, maaiers, op maat gemaakt gereedschap en andere benodigdheden.

240 vrijwilligersgroepen
Met ruim 240 vrijwilligersgroepen en nog meer op komst hebben we meer gereedschap nodig. Ook omdat groepen de mogelijkheden van ons gereedschap ontdekken en dus meer lenen. Bovendien willen we graag meer gespecialiseerd gereedschap kunnen aanbieden.
Het ontbreekt ons nu aan middelen om continu professioneel gereedschap aan te blijven schaffen.

Gelukkig biedt de crowdfundingsite www.geldvoorelkaar.nl hulp. Ook zij houden van het landschap in Gelderland en waarderen het werk van de vrijwilligers. Zij zijn een donatie-actie gestart om geld in zamelen voor extra gereedschap voor onze vrijwilligers. Helpt u ook mee? Doneren kan al vanaf € 10,-!

Geldvoorelkaar.nl
Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfundingplatform van Nederland en beschikt over vergunning van de AFM. Zij trachten de vraag en aanbod van geld aan elkaar te koppelen met als doel particulieren, MKB en stichtingen te helpen met krediet, donatie of investering. Dit zonder tussenkomst van een bank of verzekeraar.

Ook interessant

Onderhoudskoffer gereedschappen

AHN kaart handige tool voor boomgaard inventarisatie

Plantmateriaal bestellen voor vrijwilligers

hoogstamfruit

Lienden, Lingemeer en Ommeren in het Groen

Winssense vrijwilligers schenken een echte ‘Haneman’

Knotgroep Heerde

Nieuwe knotgroep Heerde aan het werk

Doe mee aan Huissen Angeren in ‘t groen

Vluchtelingen steken handen uit de mouwen op de hei in Wageningen