Theorie en praktijk Ecologisch beheer Nijkerk

Hoe kun je door middel van beheer allerlei leefgebieden in stand houden of geschikter maken, bijvoorbeeld voor wilde bijen, vlinders, vogels en kleine zoogdieren? Welke werkzaamheden doe je in welke tijd van het jaar zodat dieren zo min mogelijk gestoord worden? Deze vragen worden behandeld tijdens deze theorie- en praktijkdag op 23 oktober, van 10.00 – 12.30 uur. De organisatie van deze dag vindt plaats in samenwerking met IVN Nijkerk.

Na een korte presentatie gaat de groep naar buiten. SLG demonstreert diverse gereedschappen en de vrijwilligers nemen deze zelf ter hand. Ook is er aandacht voor veilig werken.

Biodiversiteitsproject Nijkerk

Deze dag maakt deel uit van een biodiversiteitsproject in de gemeente Nijkerk. Zo worden vijf bijenoases aangelegd verspreid over de gemeente en richten we een Biodiversiteitswerkgroep op, die de bijenoases gaat beheren.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier Theorie en praktijk Ecologisch beheer Nijkerk 23 oktober 2021

Met dit formulier meldt u zich aan voor de theorie en praktijk Ecologisch beheer Nijkerk 23 oktober 2021. Potentiële leden van de werkgroep Biodiversiteit krijgen voorrang voor deelname. De velden met * zijn verplicht.
    Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. U kunt zich op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk ook eens op: