Doe mee met de actie #MijnNatuurBlijft

Zondag 8 december roepen we uit tot de ‘beleef #MijnNatuurBlijft dag’. Ga op die dag naar je favoriete (natuur)gebied. En deel je allermooiste foto van die dag met mijnnatuurblijft. Zo laten we met z’n allen zien dat alle natuur, van grote gebieden tot kleine beestjes, waardering en bescherming verdient.

Deel jouw mooiste landschapsfoto

Deel jouw mooiste landschapsfoto met #MijnNatuurBlijft. Heb je een favoriete plek waar je vrijwilligerswerk doet of een favoriet Klompenad? Maak dan zondag een mooie foto en deel deze op Twitter, Facebook of Instagram met #MijnNatuurBlijft! Samen maken we op 8 december de actie #MijnNatuurBlijft zo groot mogelijk!

Stikstofcrisis

De afgelopen tijd wordt er door de stikstofcrisis veel gepraat over natuur. Daarbij wordt soms ook geopperd om Natura2000 gebieden te schrappen. Dat is natuurlijk niet de oplossing. We hebben meer natuur nodig en niet minder! Om dit geluid luid en duidelijk te laten horen is recent op social media onder de #MijnNatuurBlijft een protestactie ontstaan. Om het belang van natuur nog eens extra op de politieke agenda te zetten houden we op 8 december een actiedag.

#MijnNatuurBlijft

Kijk op de actiewebsite om alle berichten op Twitter, Facebook en Instagram met #MijnNatuurBlijft te zien.