Doe inspiratie op voor het voorjaar in Landschapsnieuws!

Het is lente! Het wandelseizoen begint en de Bijentelling komt er weer aan. We blikken in het voorjaarsnummer van Landschapsnieuws terug op een geslaagd plant- en werkseizoen met de jaarberichten van SLG en de Klompenpaden. Bijzonder waren ook de werkdagen van de boerderijwerkgroep bij de biologische boeren Wilbert en Astrid van der Cruijsen uit Angerlo. Deelnemer Syl Meijer uit Neede vertelt waarom ze meedeed aan de actie Vogelbosjes. Lees ook het artikel over Hoogstambrigade Wilp en bekijk het filmpje. Wil je je meer verdiepen  in jouw landschap? We organiseren webinars waarbij je van alles leert over het landschap in de regio Achterhoek, Veluwe en het Rivierengebied.  Zo is het oeverwallenlandschap een kenmerkend landschapstype in het Rivierengebied. Hierover en nog meer lees je in Landschapsnieuws.

Lees Landschapsnieuws (pdf)

Landschapsnieuws ontvangen?

Wilt u onze nieuwsmail ontvangen? Dat kan! Vul dan uw gegevens hiernaast/onder in en u ontvangt Landschapsnieuws automatisch.

Speciaal voor iedereen woonachtig in het buitengebied brengen we vier maal per jaar deze nieuwsmail uit. Hierin staan leuke nieuwtjes en berichten over activiteiten, tips en adviezen voor aanplant en onderhoud van al het groen op en rondom het erf, een kalender met activiteiten en nog veel meer.

Ook interessant

Doe ook mee met beplantingsproject Kootwijkerbroek in het Groen

Informatieavond Zwerfafvalbrigade Buren

Bewoners Heerde gaan biodiversiteit versterken

Inspiratiedag voor buitenlui over biodiversiteit in Sinderen

Informatieavond biodiversiteit gemeente Buren

Meer bloemen, vlinders en bijen in Zaltbommel? Doe nu mee!

Vrijwilligers gezocht voor het behoud van hoogstamboomgaarden Hattem

Biodiversiteitsplan voor grondeigenaren in de gemeente Zaltbommel