Cursus Sinusbeheer met de zeis voor de Werkgroep Biodiversiteit op vrijdag 28 mei

Wilde bijen, vlinders en andere dieren hebben het moeilijk en kunnen wel wat hulp van bewoners gebruiken. Hoe kunt u deze dieren op uw terrein helpen? Wat zijn bijvriendelijke bloemen? Om bewoners op weg te helpen start Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) in opdracht van de gemeente Wageningen een project voor meer biodiversiteit.

Een van de onderdelen is een praktijkcursus Sinusbeheer met de zeis voor de Werkgroep Biodiversiteit op vrijdag 28 mei 2021 13.00 – 15.30 uur.

Deze cursus is voor leden van de op te richten Werkgroep Biodiversiteit Wageningen. Doorgang en invulling is afhankelijk van geldende coronamaatregelen.

Meld u aan met het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier cursus Sinusbeheer met de zeis voor Werkgroep Biodiversiteit Wageningen op 28 mei 2021

Hiermee meldt u zich aan voor de cursus sinusbeheer met de zeis op 28 mei 2021. Deze cursus is bedoeld voor de werkgroep Biodiversiteit Wageningen. De velden met een * zijn verplicht.
  • Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. U kunt zich op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Kijk ook eens op: