Boek over eerste 50 Klompenpaden

Een wandeling over een klompenpad brengt je niet alleen in contact met het landleven en de natuur, maar ook met de bijzondere verhalen van een plek. Klompenpaden inspireren soms om dieper in de geschiedenis te duiken of om langer stil te staan bij de ontwikkeling van nieuwe natuur. Iedere wandelaar ervaart de route op zijn of haar eigen manier. Zo gingen dichter Aad Eerland, fotograaf Willem van Leuveren, beeldend kunstenaar Jan Hiensch, publicist Wim Huijser en fooddesigner Christian Weij op pad langs de eerste 50 Klompenpaden.
Hun persoonlijke waarnemingen en ervaringen leveren een prachtig boek op dat begin april 2015 zal verschijnen bij uitgeverij Blauwdruk. Dan start ook de tentoonstelling van hun werk in Museum Nairac in Barneveld.Nude_vanaf_Grebbeberg_Elmar_Theune
De titel ‘Klompen aan, rugzak op en gaan!’ ligt voor de hand. Maar wie een betere weet maakt kans op een door de makers gesigneerd exemplaar plus een uitnodiging voor de tentoonstelling. Ideeën voor een titel kunnen gestuurd worden naar ons mailadres.

Lees de column van Wim Huijser over het Doesburgermolenpad, het 50e Klompenpad.

Hou deze website, die van de klompenpaden en natuurlijk onze facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over het boek.