Birgit en Laetitia stellen zich voor

Wie ben je?

Ik ben Birgit Jilesen, sinds anderhalf jaar werkzaam bij SLG. Ik ben sportief aangelegd en graag buiten te vinden: nieuwe natuurgebieden ontdekken, op pad, of gewoon lekker buiten aan het werk.

Wat voor werk doe je bij SLG?

Toen ik begon bij SLG was ik met name actief met de ontwikkeling en professionalisering van ons cursusaanbod. Een half jaar geleden heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid naar vrijwilligersondersteuning. Ik organiseer cursussen voor vrijwilligers en samen met mijn collega Saskia Bemer zorg ik voor de kwaliteitsbewaking van de cursussen.

Tevens help ik mee met de organisatie van de jaarlijkse Natuurwerkdag. Momenteel ben ik ook druk met het koppelen van schoolklassen aan vrijwilligersgroepen (en dus natuurwerkzaamheden), het project genaamd ‘Met je school de boom in’. Een heleboel verschillende dingen dus, die afwisseling in werk bevalt me goed, geen dag is hetzelfde.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn studie Bos- en Natuurbeheer aan Van Hall Larenstein in Velp ben ik blijven werken op de Hogeschool. Mijn werk bestond voornamelijk uit het begeleiden van groepen studenten Bos- en Natuurbeheer bij het uitvoeren van projecten. Ook heb ik veldwerk, excursies, open dagen en meeloopdagen georganiseerd en begeleid.

Met welke vragen kan ik bij jou terecht?

Als je meer wilt weten over cursussen, het project ‘Met je school de boom in’ en de Natuurwerkdag mag je me altijd bellen (06-15670475) of mailen.

 


 

Wie ben je?

Ik ben Laetitia. Vorige maand ben ik begonnen bij SLG, nog niet zo heel erg lang dus. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn, ik ga graag naar het bos of klimmen, maar ik ben ook graag bezig met een van mijn andere hobby’s.

Wat voor werk doe je bij SLG?

Ik ben een projectmedewerker, dat houdt in dat ik een ondersteunende rol heb bij verschillende projecten. Daarnaast ben ik onderdeel van het communicatie team en zal ik veel contact hebben met vrijwilligersgroepen. Lekker divers dus!

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb toevallig, net als Birgit, ook aan Van Hall Larenstein gestudeerd. Mijn opleidingsrichting was internationale ontwikkelingssamenwerking, best wel wat anders dan het werk dat SLG doet. Toch ben ik tijdens mijn studie altijd veel bezig geweest met biodiversiteit en de impact van natuur op de samenleving en andersom. Dat in combinatie met mijn ervaring in communicatie en online marketing zorgt ervoor dat ik me hier goed op mijn plek voel.

Met welke vragen kan ik bij jou terecht?

Als je meer wilt weten over het project ‘Met je school de boom in!’ of graag een bericht van je groep wil delen op onze website of facebookpagina mag je me altijd mailen of bellen (06-21677932).