Appeltern in het Groen

Doe mee met het beplantingsproject ‘Appeltern in het Groen’. Samen met de werkgroep fleurig Appeltern en de gemeente West Maas en Waal willen we boeren, burgers en buitenlui enthousiasmeren om (meer) inheemse bomen en struiken aan te planten op hun erf. Ook buiten het erf kunnen landschapselementen als hoogstamboomgaard, haag of singel worden aangelegd. Dit draagt niet alleen bij aan het versterken van het streekeigen landschap rondom Appeltern, maar ook flora en fauna profiteren hiervan volop.

Werkwijze
Inwoners van het buitengebied kunnen met subsidie inheemse bomen en struiken aanplanten op eigen terrein. Op woensdag 25 mei organiseren we een informatieavond over het beplantingsproject ‘Appeltern in het Groen’.

Indien u belangstelling heeft in het project ‘Appeltern in het Groen’, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.
Aanmelden kan ook via Wim van Leeuwen, 06-81284381 of per mail.

Uiteindelijk maken we met elkaar het buitengebied van Appeltern nog fraaier!

Benodigheden
Voor het vervolg dit voorjaar kunt u ook de speciale documenten gebruiken die zijn ontwikkeld voor het project Appeltern in het Groen. Bekijk de handreiking beplantingsplan Appeltern in het Groen waarmee u zelf aan de slag kunt en uw wensen voor uw erf op papier kunt zetten. Gebruik hierbij het speciale schetspapier Appeltern in het Groen en de Fruitlijst Appeltern in het Groen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.