Werkgroep Paleispark Het Loo

Het organiseren van het onderhoud van particuliere landgoederen is een grote uitdaging. Via de oprichting van Landgoed- en Buitenplaatswerkgroepen hopen we een duurzame manier van instandhouding van het karakteristieke landschap op landgoederen te ontwikkelen. Samen met landgoedeigenaren zetten we werkgroepen op waarvan de vrijwilligers het landschapsonderhoud aanpakken.

logo_Werkgroep-Paleispark-Het-LooDe Werkgroep Paleispark Het Loo bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die meewerken aan het onderhoud van het park rond Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Kroondomein Het Loo bestaat uit het Paleispark Het Loo en de Koninklijke Houtvesterij Het Loo en is te vinden aan de westzijde van Apeldoorn. Uitgestrekte bos- en heidegebieden bepalen het beeld. Het gebied is al ruim 300 jaar verbonden met het Huis Oranje-Nassau.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Werkgroep Paleispark Het Loo, dan kunt u contact opnemen met de coördinator via de eigen website van de werkgroep: www.werkgroeppaleisparkhetloo.nl