Landgoedwerkgroep Gerven en Hell

Het organiseren van het onderhoud van particuliere landgoederen is een grote uitdaging. Via de oprichting van Landgoed- en Buitenplaatswerkgroepen hopen we een duurzame manier van instandhouding van het karakteristieke landschap op landgoederen te ontwikkelen. Samen met landgoedeigenaren zetten we werkgroepen op waarvan de vrijwilligers het landschapsonderhoud aanpakken.

Landgoedwerkgroep_Gerven_en_Hell_logoDe Landgoedwerkgroep Gerven en Hell is actief op het ongeveer 1.100 ha grote landgoed in de buurt van Putten. Deze jonge en enthousiaste vrijwilligersgroep is actief met het planten van bomen, het openhouden van de heide en het reguliere onderhoud, zoals het snoeien van houtsingels, het herstellen van rasters en het verwijderen van afval.20141101-IMG_2764-2

 

 

Er is een maandag- en een zaterdaggroep actief. De maandaggroep werkt iedere week en de zaterdaggroep om de week.

Meer informatie

Wilt u meehelpen of meer informatie? Neem dan contact op met de coördinator:
Naam: Alex Guliker

20141101-IMG_2792-2De groep heeft een eigen nieuwsbrief en doet ook vaak mee aan de landelijke Natuurwerkdag op de eerste zaterdag van november. Deze is juist bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk in het landschap en de leden van een groep.

Landgoedwerkgroep Gerven en Hell is actief op het Landgoed Gerven en Hell.