Startbijeenkomst Zwerfafvalbrigade Bennekom Dorp

Datum/Tijd
15 juli 2019
19:30 - 21:00

Locatie
Zalencentrum de Brink


Steeds vaker zie je mensen zwerfaval opruimen, ook buiten de landelijke schoonmaakdagen. Immers: zonder zwerfafval is en blijft de omgeving leefbaarder. In Bennekom heeft een groep betrokken bewoners al de eerste stappen ondernomen om tot een zwerfafvalbrigade te komen. Een gezamenlijke inzet is gezellig en geeft veel voldoening. In korte tijd bereik je zichtbare resultaten. Bovendien stimuleer je elkaar in een prettige en ontspannen sfeer. U kunt samen met andere deelnemers zwerfafval opruimen, maar er is ook de ruimte om alleen op pad te gaan. Sommigen van u doen dat al, in combinatie met een mooie wandeling. Zo verenigt u het plezierige met het nuttige en zorgen we samen voor een leefbare omgeving! Benieuwd? Kom dan naar de startbijeenkomst

Bennekomse bewoners trekken samen met Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en de gemeente Ede op, om de Zwerfafvalbrigade Bennekom Dorp op te richten. Het idee is dat inwoners samen zwerfafval in eigen omgeving aanpakken. U ontvangt de benodigde hulpmiddelen en er is een oplossing voor het opgeruimde afval.
Maar eerst informeren we u graag over de oprichting van de Zwerfafvalbrigade Bennekom Dorp, om daarna samen met u dit initiatief nog succesvoller te maken. U bent van harte uitgenodigd!

Wat: Startbijeenkomst voor Zwerfafvalbrigade Bennekom Dorp
Wanneer: Maandag 15 juli 2019
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Waar: Zalencentrum “De Brink”, Brinkstraat 39, Bennekom.
Voor wie: Iedereen is welkom, koffie en thee staan klaar.

Vragen? Mail of bel Tijl Essens, 06-14135745.

Samen voor een leefbare omgeving!