Startavond Klompenpad Hoorn

Datum/Tijd
14 juni 2016
20:00 - 22:00

Locatie
café restaurant Eten&Drinken bij De Brug


Loopt u ook graag een blokje om in uw eigen omgeving? Wilt u mee denken over een Klompenpad in de omgeving van Hoorn en Markluiden in de gemeente Heerde? U bent van harte uitgenodigd op de startavond op dinsdag 14 juni  in café restaurant Eten&Drinken bij De Brug, Kanaaldijk 30 in Heerde. Stichting Landschapsbeheer Gelderland geeft informatie over wat Klompenpaden zijn en wat het zoekgebied van het nieuwe pad is. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.45 uur.

Klompenpaden in gemeente Heerde

Het Klompenpad bij Hoorn is onderdeel van het programma Gebiedsontwikkeling Veessen-Wapenveld. De gebiedsontwikkeling geeft nieuwe impulsen aan dit gebied. De leefbaarheid, de ruimtelijke kwaliteit en de economische en toeristische structuur van het gebied worden hiermee versterkt. Het Klompenpad zal aansluiten bij de reeds bestaande Klompenpaden in Heerde (Paddenpad, Vosbergenpad en Horsthoekerpad) en het pad dat bij Veessen -Vorchten in ontwikkeling is.

Op de startavond wordt het project toegelicht. Alle aanwezigen krijgen de kans om hun kennis over oude wandelpaden, cultuurhistorische interessante objecten en hun ideeën voor de route aan te dragen. Op kaarten kunnen zij aangeven welke plekjes de moeite waard zijn te bezoeken en welke paden er vroeger door het buitengebied hebben gelopen. De exacte locatie van de te ontwikkelen route staat nog helemaal open. Op de startavond willen we met u als bewoner de wensen voor wandelmogelijkheden in kaart brengen. Een werkgroep (waarvoor u zich op deze avond kunt aanmelden) van bewoners en betrokken partijen gaat vervolgens aan de slag om een Klompenpad te realiseren, waar de bewoners van het gebied volop van kunnen genieten en trots op zijn.

Meer informatie: Robert Keizer
www.klompenpaden.nl