Melodisch Landschap

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
29 juni 2018
19:00


Op vrijdagavond 29 juni bent u welkom op Hoeve Klein Mariëndaal voor het arrangement Melodisch Landschap; een boeiende excursie op de boerderij en aansluitend een intiem concert op de deel van de historische boerderij door Diftong uit Veenendaal en Jee Wee Donkers uit Ede. Onze directeur is uw gastheer tijdens Melodisch Landschap.

Belevenis op oud landgoed

Hoeve Klein Mariëndaal is gevestigd op een mooi oud landgoed aan de rand van Arnhem. Het landschap rond de boerderij is fenomenaal. De Hoeve biedt een plek aan kwetsbare mensen en geeft de relatie tussen mens en omgeving op een prachtige manier invulling. We horen het verhaal over zorglandbouw en bezoeken de vlakbij gelegen wijngaard. Diftong schrijft liedjes die ‘ergens over gaan’ en Jee Wee Donkers is een gitaarvirtuoos. Samen staan ze garant voor een mooie muziekbelevenis.

Aanmelden

De excursie begint om 19.00 uur, het concert begint om 20.30 uur. Er zijn 40 kaartjes beschikbaar á € 10,-, te betalen voorafgaand aan de excursie om 18.45 uur. Aanmelden via e-mail o.v.v. Melodisch Landschap, uw naam en aantal kaartjes (max. 4 per aanmelding). Wees er snel bij!