Inloopavond ‘Lienden, Lingemeer en Ommeren in het Groen’

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
20 januari 2016
15:00 - 21:00


Samen met de werkgroep Levend Landschap Lienden, Lingemeer en Ommeren willen we inwoners van het buitengebied graag informeren over de mogelijkheden om inheemse bomen en struiken aan te planten op hun erf. Ook buiten het erf kunnen landschapselementen als singels, houtwallen, boomgaardjes en poelen worden aangelegd. Dit draagt niet alleen bij aan het versterken van het streekeigen landschap rondom Lienden, Lingemeer en Ommeren maar ook flora en fauna profiteren hier volop van.

In het kader van het project ‘Lienden, Lingemeer en Ommeren in het Groen’ worden de inwoners van het buitengebied in de gelegenheid gesteld om met subsidie inheemse bomen en struiken te planten op eigen terrein.

Inloopdagen op 13 en 20 januari 2016

Woensdag 25 november was de informatieavond. We organiseren nog twee ‘inloopdagen’ op 13 en 20 januari 2016 waar grondeigenaren hun individuele beplantingswensen kunnen voorleggen aan onze adviseur om samen te komen tot een uitgewerkt beplantingsplan. De inloopdagen vinden plaats in Lienden en zijn van 15.00 tot 21.00 uur. Maak hiervoor een afspraak met ons secretariaat, telefoon 026-3537444. Meer informatie daarover staat ook in de handreiking.  Lees meer