Informatieavond vrijwilligers boswachterij Hoog Soeren

Datum/Tijd
13 juni 2016
20:00 - 22:00

Locatie
Hotel Hoog Soeren


Wilt u zich graag inzetten voor uw eigen omgeving, in goed gezelschap? Kroondomein Het Loo zoekt vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken in twee nieuwe werkgroepen die bijdragen aan het onderhoud van de boswachterijen Hoog Soeren en Gortel.

Kroondomein Het Loo en SLG nodigen belangstellenden van harte uit voor een van de informatieavonden. Tijdens de informatiebijeenkomst laten we u zien op welke manier een vrijwilligersgroep kan helpen bij de instandhouding van de boswachterij en hoe zo’n werkgroep eruit ziet. U wordt gastvrij ontvangen door medewerkers van Kroondomein Het Loo en SLG. De avond begint om 20.00 uur met een kopje koffie en thee en duurt tot ongeveer 21.30 uur. SLG vertelt over het vrijwilligerswerk in een werkgroep. De boswachters laten vervolgens zien hoe mooi de boswachterij is en wat de werkgroep gaat doen.

Informatieavond Hoog Soeren: 13 juni in Hotel Hoog Soeren

Adres: Hoog Soeren 15, Hoog Soeren. Aanvang 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Deze informatieavond is vooral bedoeld voor mensen uit Hoenderloo, Hoog Soeren, Haslo, Ugchelen en Apeldoorn, die interesse hebben in vrijwilligerswerk in de boswachterij Hoog Soeren.

Op 14 juni is er een informatieavond in Gortel.

Lees meer