Infoavond Zaltbommel in het Groen

Datum/Tijd
9 mei 2019
20:00

Locatie
Hippisch Centrum Bommelerwaard


Wilt u als inwoner van het buitengebied van de gemeente Zaltbommel graag hoogstamfruitbomen of een vogelbosje op uw perceel? Of wilt u een fraaie haag met streekeigen bomen of struiken? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van het beplantingsproject ‘Zaltbommel in het Groen’ op donderdag 9 mei in het Hippisch Centrum Bommelerwaard, Jan Stuversdreef 1-3 te Kerkwijk. De avond start om 20.00 uur, de koffie staat om 19.45 uur klaar. U hoort dan hoe u mee kunt doen en wat de ‘spelregels’ zijn.

Met het project ‘Zaltbommel in het Groen’ wordt u dit jaar, als inwoner van het buitengebied van de gemeente Zaltbommel, op een eenvoudige manier de mogelijkheid aangeboden om met subsidiemogelijkheden zowel grote als kleine landschappelijke groenelementen te realiseren op uw erf, perceel of daarbuiten. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van de gemeente Zaltbommel en de provincie Gelderland.

Informatiebijeenkomst ‘Zaltbommel in het Groen’ op 9 mei

Op de informatiebijeenkomst op 9 mei vertelt een adviseur van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) meer over het project. Daarnaast komen de verschillende landschappen van de gemeente Zaltbommel aan de orde, welke beplanting hier thuishoort en hoe bewoners hun erf zelf aantrekkelijker kunnen maken voor dieren zoals vogels en vlinders.

Lees meer