Bewonersavond Levend Landschap Empe Tonden

Datum/Tijd
27 januari 2016
20:00 - 21:30

Locatie
Dorpshuis ’t Oortveld


Heeft u wensen en ideeën voor een mooier en aantrekkelijker dorp? Wilt u meer wandelpaden, meer groen, iets doen voor bijen? Kom op woensdag 27 januari naar de bewonersavond Levend Landschap Empe Tonden en doe mee!

We horen ook graag uw ideeën en wensen om het dorp en het buitengebied groener en mooier te maken. Aanvang is om 20.00 uur. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.45 uur.

De gemeente Brummen stelt een bijdrage beschikbaar om, onder onze begeleiding, samen met bewoners te werken aan een mooie groene omgeving. Tijdens de eerste bewonersavond is er ruimte voor alle mogelijke ideeën en plannen die bij bewoners leven om het dorp en het omringende landschap te verfraaien. Het kan gaan om vrolijke bloemrijke perken vol bijen en vlinders in en rondom het dorp,  het aanleggen van erfbeplanting en hoogstamfruitbomen, verbetering van de wandel en fietsverbindingen, acties tegen zwerfafval of bijvoorbeeld vergroening van het schoolplein. Als we de ideeën hebben verzameld is de volgende stap om samen de plannen ook daadwerkelijk uit te voeren. Soms is daar wat geld voor nodig, soms gaat het om samenwerking, handjes of beschikbare grond. We hopen samen de schouders onder de vergroening van Empe en Tonde te zetten.

Heeft u niet de mogelijkheid om op deze avond aanwezig te zijn maar wel ideeën die u graag wilt inbrengen dan kunt u deze mailen naar projectleider Barbara Hine.

Lees meer over Levend Landschap
Lees meer over projecten in uw gemeente