Afgeronde projecten in gemeente Oldebroek

Kijk voor projecten in uitvoering of projecten die worden verwacht op de pagina van de gemeente Oldebroek. Op die pagina vindt u een compleet overzicht van onze projecten, vrijwilligersgroepen en Klompenpaden in uw gemeente.

Afgeronde projecten

 1. Beleidsadvies subsidieaanvraag
  We ondersteunden de gemeente Oldebroek met beleidsadvies en de subsidieaanvraag voor de uitvoering van natuur en landschap gerelateerde projecten.
 2. Oldebroek in het Groen (fase 2)
   Als vervolg op Oldebroek in het Groen (fase 1) kregen  bewoners van het hele buitengebied nogmaals de mogelijkheid inheemse bomen en struiken aan te schaffen voor hun eigen terrein. Het gaat hierbij om beplanting, die de grote landschappelijke structuren in de gemeente Oldebroek versterkt, zodat dieren, vogels en planten er hun leef- en voedselgebied van kunnen maken.
 3. Oldebroek in het Groen
  In Oldebroek kregen bewoners de mogelijkheid inheemse bomen en struiken aan te schaffen om hun erf/terrein landschappelijk aantrekkelijker te maken.
 4. Cursus weidevogels tellen
  SLG organiseerde de korte cursus ‘‘Weidevogels tellen aan de Randmeerkust’ voor nieuwe vrijwilligers uit Doornspijk, Oosterwolde en Oldebroek. De tweedaagse cursus bestond uit een theorie- en een praktijkgedeelte om nieuwe vrijwilligers op te leiden. SLG organiseerde deze cursus ook in Nijkerk en de Betuwe.
 5. Kwaliteitsimpuls Oldebroek
  In de gemeente Oldebroek kregen de bewoners  de mogelijkheid inheemse bomen en struiken aan te schaffen om hun erf/terrein landschappelijk aantrekkelijker te maken.

Kijk ook eens op: