Afgeronde projecten in gemeente Epe

Kijk voor projecten in uitvoering of projecten die worden verwacht op de pagina van de gemeente Epe. Op die pagina vindt u een compleet overzicht van onze projecten, vrijwilligersgroepen en Klompenpaden in uw gemeente.

Afgeronde projecten

 1. Beleidsondersteuning regeling Landschap en biodiversiteit
  Wij hebben gemeente Epe begeleid en ondersteund met hun beleidsuitvoering voor de nieuwe Landschapsregeling.
 2. Landschapsimpuls Emst-Vaassen
  De gemeente Epe is trots op haar landelijke omgeving. De gemeente heeft met het project ‘Landschapsimpuls Emst-Vaassen ’ dit kostbare landschap verder versterkt. Bewoners kregen de mogelijkheid inheemse bomen en struiken aan te schaffen om hun erf/terrein beter aan te laten sluiten op het landschap.
 3. Poelenbrigade Epe
  In de gemeente Epe hebben we een poelenbrigade opgericht. Door poelen af en toe op te schonen en de zonnige kant te maaien ontstaat er een aantrekkelijk leefgebied voor onder andere salamanders, kikkers, padden en libellen. De vrijwilligers van de poelenwerkgroep trekken er op uit om poelen te inventariseren, eigenaren te adviseren over het onderhoud en om poelen op te schonen.
 4. Landschapsimpuls Epe-Oene
  In de dorpen Epe-Oene kregen bewoners de mogelijkheid inheemse bomen en struiken aan te schaffen om hun erf/terrein landschappelijk aantrekkelijker te maken.

Kijk ook eens op: