Aanmeldformulier Doesburg Noordoost in het Groen (fase 2)

Aanmeldformulier Doesburg Noordoost in het Groen (fase 2)

Hiermee meldt u zich vrijblijvend aan voor het aanleggen van landschapselementen op uw terrein. Let op de voorwaarden voor deelname. U betaalt ook een eigen bijdrage voor de beplanting. De eigen bijdrage is: fruitboom: € 10,00 per boom, laanboom: tussen de € 10,00 en € 15,00 per boom, haag- en bosplantsoen: € 0,35 per stuk, boompaal en boomband: € 3,00. De velden met een * zijn verplicht. Informatie en inspiratie
  • Indien ja, geef aan wat de lengte X breedte of de oppervlakte is. LET OP: de minimale oppervlakte is 1.000 m2 en maximaal 5.000 m2.
  • LET OP: kan alleen in gebieden die BUITEN het Gelders Natuurnetwerk vallen (zie Gelders Natuurnetwerk. Zie Landschapstypenkaart.
  • Indien ja, geef de beschikbare lengte aan. De oppervlakte (lengte) is minimaal 50 meter. Hou er rekening mee dat bij een dubbele haag de rijen minimaal 50 cm uit elkaar staan.
  • LET OP: minimaal 20 stuks per element (hou rekening met een plantafstand van 6-8 meter). Wanneer u een 'gat' in een bestaande laan of singel wilt dichten met jonge aanplant, dan kunnen het er minder dan 20 zijn. Voorwaarde is dan dat het totale element uit minstens 20 bomen bestaat. Wanneer u een elzensingel wilt zal deze bestaan uit Zwarte elzen. Zie Landschapstypenkaart.
  • LET OP: minimaal 15 en maximaal 50 stuks . Bekijk deze fruitlijst voor de soorten als u op zandgrond woont. Bekijk deze fruitlijst voor de soorten als u op kleigrond woont.
  • Geef de beschikbare lengte x breedte of de oppervlakte aan. Hou rekening met een plantafstand van minstens 8 meter tussen de bomen. 8x8=64m2 per boom, dus bij 15 bomen is ongeveer 1000m2 nodig.
  • Via Landschapsnieuws houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. U kunt zich op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk ook eens op: