25 jaar steun van de Postcode Loterij!

De Nationale Postcode Loterij zet zich in voor een rechtvaardige en groene wereld. LandschappenNL wordt al sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij en haar deelnemers. Dankzij die jaarlijkse bijdrage ontvingen het samenwerkingsverband LandschappenNL in de afgelopen 25 jaar maar liefst € 358,8 miljoen.

Een kwart eeuw impact op natuur, landschap en beleving

LandschappenNL werkt samen met de provinciale Landschappen en de Landschapsbeheerorganisaties zoals Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) aan het beschermen van natuur en landschap en de betrokkenheid van mensen hierbij. Mede dankzij de Nationale Postcode Loterij kunnen wij ook dit jaar weer nieuwe Klompenpaden ontwikkelen in het Gelderse boerenland. Samen met vrijwilligers werken we aan de waardering en beleving van ons karakteristieke landschap.

Het samenwerkingsverband LandschappenNL behartigt de belangen Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en die van de andere provinciale stichtingen Landschapsbeheer en de provinciale Landschappen op bovenprovinciaal, interprovinciaal en nationaal niveau.