Helmenactie 2021

Werken in het landschap brengt risico’s met zich mee, het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen is daarom erg belangrijk. Van meerdere coördinatoren kregen wij het bericht dat er niet voldoende helmen zijn voor alle vrijwilligers in de groep. Daarnaast hebben veel vrijwilligers nog de oudere helmen, welke minder prettig zijn in gebruik. Daar willen we graag wat aan doen met behulp van de helmenactie!

Op onze website kun je nieuwe helmen aanvragen, zoveel als nodig er nodig zijn voor de volledige vrijwilligersgroep. De helmen komen dan permanent in bruikleen bij jullie groep en hoeven dus niet steeds ingeleverd te worden bij het depot. In het depot is ook simpelweg niet de ruimte om zoveel helmen voorradig te hebben.

De aanvraag deadline voor de helmenactie loopt tot donderdag 25 november. Daarna ontvang je een bericht over wanneer de helmen opgehaald kunnen worden, naar verwachting begin december. Zo kan je met goede voornemens, namelijk veilig werken met de vrijwilligersgroep, aan het nieuwe jaar beginnen!

Voorwaarden voor deelname:

  • Als er geen gebruik wordt gemaakt van de helmen dienen deze weer bij SLG ingeleverd te worden.
  • Bij ontvangst van de helmen je een uitleenovereenkomst te ondertekenen.

Aanmelden is mogelijk t/m donderdag 25 november

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.